Treninger

Mandager: bronsemerket/konkurranserettet lydighets trening. Kl. 18.30 på klubbens bane.

Denne treningen passer for alle som har et mål med treningen sin. Om man er nybegynner eller erfaren spiller ikke noen rolle, så lenge man har et mål man ønsker å oppnå.

Det vil være fokus på øvelsene som inngår i LP konkurranse, og enhver som kommer på treningen må ha en plan over hva man ønsker å trene på. Om man er ny, er det en fordel å snakke med de mer erfarne for å få hjelp.

Vi begynner hver trening med en runde der alle deler sine ønsker/planer for treningen, og legger en plan for kvelden sammen. At vi hjelper hverandre er viktig, både med positive tilbakemeldinger og konstruktiv kritikk. Så alle som er interessert i komme seg i gang med LP trening, de som er på vei mot ringen og dere som allerede er godt i gang; kom og tren!

 

Utstillingstrening. Onsdager kl 18.30. Vesterfjell bygdehus. Det er ikke veldig varmt inne, så kle dere godt, selv om det er innendørs. Innesko er påbudt. Treningsavgift på 30,- pr. gang. 

Er utstilling helt nytt for deg? Ikke vær redd. Her er det en god miks av erfarne utstillere og helt ferske, og du får god hjelp på trening. 

 

Nybegynner trening. Torsdager kl. 18.30 på klubbens bane.

Alle er velkomne på trening på banen onsdag kl. 18.30, uansett nivå.

Om du er fersk hundeeier som plutselig er blitt usikker på hva som egentlig er opp og ned på hunden din, eller om du har masse erfaring, og gjerne vil miljøtrene med andre hunder rundt dere. Ingen hund er for “vill og gal” 😃 og ingen eiere er for uvitende. Ansvarlige fra klubben er tilgjengelig for dem som ønsker litt hjelp underveis.

Vi starter med alle hundene i bilen, så vi tobeinte får snakket litt sammen først. Og så er vi så kjipe at vi sier at hundene skal IKKE hilse på hverandre før vi skal trene. Det kan nemlig være litt vanskelig for hundene å konsentrere seg om eier etterpå, med alle de morsomme nye lekekameratene rundt seg.

Ta med vanlig bånd (ikke flexiline), GODE godbiter, leke hvis hunden din liker det, og godt humør. Velkommen på trening!

 

Retrieverjakt treninger er det ikke noen fastsatt dag for, men aktiviteten er økende blant medlemmene. Treninger legges ut på hjemmesiden og klubbens facebookside, så følg med!

 

Helgetreninger planlegges etter hvert, så følg med på klubbens facebook side!