Nybegynnerkurs rettet mot lydighet!

Kurset er fullt MED hund, men  det er mulighet til å være observatør!

 

Nybegynnerkurs rettet mot lydighet!

Vi får superflinke Mari Elvevold fra Tromsø til å holde kurs for klubben helga 09-11. mars. Mari er 37 år gammel og har to hunder, border colliene Micke (tre år) og Mist (seks måneder). Mari og Micke konkurrerer i lydighet og agility. Mist sin framtid skal bli den samme. De siste fem årene har Mari gått et utall kurs og seminarer i både Norge og Sverige. Hun er en ekte treningsnerd med sans for pirkearbeid, og hun liker å gjøre treningen rett fra starten. Mari praktiserer positiv, belønningsbasert hundetrening med stor vekt på presisjon i øvelsene, korte effektive økter, og mye lek og moro.

Det blir teori fredag fra 18-20, trening med hund lørdag 10-17 og søndag 09-16.

Her er noe av innholdet: Belønningsutvikling, samarbeid mellom hund og fører, teknikker for konsentrasjon og selvkontroll hos hunden, grunnferdigheter til fri-ved-fot, utgangsstilling og bli-øvelser.

Intensjonen med kurset er at de som er nye på lydighetstreningene skal få en mulighet til å komme videre. Disse får 1. prioritet til plass på kurset. Det er inntil 8 plasser med hund, så det er bare for alle å søke! Vi tar også observatører, dette er en flott mulighet til å lære masse og få masse tips til innlæring.

Pris medlemmer: 900.-

Ikke medlemmer: 1100.-

Observatørplasser: 450.-/550.-

Betales ved bekreftelse på kurs plass.Klubbens kontonr:4776 16 56763

Påmeldingen er økonomisk bindende.

Påmelding via hjemmesiden, der er det et skjema å fylle ut!

Velkommen på kurs!!

[si-contact-form form=’2′]

Del