Galleri

Hjem » Galleri » Jakt kurs 14.mai 2015

Jakt kurs 14.mai 2015

Vi var litt uheldige med været.Surt og kaldt.Men mega heldige med en toppers instruktør m/makker og supert gjeng med latter,som satt løst
334 (Small).jpg
Hjem » Galleri » LP stevne 2 mai 2015

LP stevne 2 mai 2015

Noen av klubbens ekvipasjer på stevne
026.jpg
Lydighets- og Agilitystevne! 26-27 mai 2012

Klubben har gjennomført Lydighets- og Agilitystevne! Som vanlig kliner vi til når vi gjør noe, og slo til med et dobbeltstevne helga 26-27. mai. Vi er en relativt liten klubb og spenningen var til tider stor om hvorvidt dette skulle gå bra. Arrangementet gikk over all forventning, til tross for værgudenes forsøk på å dempe entusiasmen. Stevnet trakk deltakere fra fjern og nær; fra Leknes til Lyngen. Mange entusiastiske hundefolk som delte ei trivelig hundehelg med oss. Selv om vi alle kjenner på konkurransenerver når vi skal konkurrere, var stemningen god gjennom hele helga. Flere oppnådde veldig gode resultater og det ble flere førstepremier og opprykk. Det ble også delt ut Cert i både lydighet og i hopp. Senja hundeklubb gratulerer alle helgens deltakerne med fine resultater! Dommer Per Eigil Gylland hadde kommet helt fra Arendal og opplevde nok et lite klimaskifte da han kom opp hit. Men han tok det med et smil, og tok oss alle greit gjennom konkurransene. I tillegg holdt han et lite kurs i konkurranselydighet etter at konkurransene var avslutta. Som et minne fra oss utrusta vi han med Senja-lester og Husøy-vin. Middag på Senjastua og biltur til spesielle Husøya fikk han med. Vi håper gavene hjalp på til å få opp kroppsvarmen igjen etter snøværet her. Vi takker våre gode hjelpere i Bardu Hund for sporty innsats. Og vår gode venn Ragnvald Tollefsen stilte som alltid opp for å hjelpe og veilede. På stevnets første dag fikk vi også gjort litt ekstra stas på vår alles kjære Viggo Meier. Uten han hadde det kanskje ikke vært noen Senja Hundeklubb! Vi setter umåtelig stor pris på all den innsats Viggo har lagt ned for klubben og for hundemiljøet i området, og gleder oss til mange flere fine hunde-opplevelser sammen med han (og flinke Max)

Jubileumsfesten for Senja hundeklubb

2 mars 2013 var det jubileums fest, som skulle vært holdt i 2012.Men ikke mindre vellykket av den grunn:)

Brukstrening

Bruks stevnet

Noen bilder fra stevnet. Pga været har vi lite om ingen,bilder av noen ekvipasjer.

Far North’s utstillings turne:)

Anita med sine 4 beinte har vært på \"utstillings turne\". Gratulerer til Kennel Far North og Senja Hundeklubb som nå også har en Verdens Juniorvinner å smykke seg med!!

Kurs

Noen bilder fra valpe og unghund kursene vår 2011

Utstilling

Dyktig ung kar

Agility-09

LP kurs høst 09

Valpekurs vår 2010

 

2 comments