Agilitykurs med Mari Elvevold

 

 

Dette agilitykurset vil blant annet ta for seg:
– Lek og belønningsutvikling
– Starter
– Sirkelarbeid
– Innlæring av kontaktfelt
– Hoppeteknikk
– Handling

Vi får igjen Mari Elvevold til å holde kurs for klubben, denne gang i agility. Kurset er beregnet for nybegynnere og de som er litt i gang. Valper kan også delta.
Ny dato er 14-16 september. Teori fredag og praktisk trening lørdag og søndag.
Medlemmer i Senja Hundeklubb vil bli prioritert.

Litt om instruktøren: Mari er 37 år gammel og har to hunder, border colliene Micke (tre år) og Mist (1 år). Mari og Micke konkurrerer i agility og lydighet. Mist sin framtid skal bli den samme. De siste fem årene har Mari gått et utall kurs og seminarer i både Norge og Sverige. Hun er en ekte treningsnerd med sans for pirkearbeid, og hun liker å gjøre treningen rett fra starten. Mari praktiserer positiv, belønningsbasert hundetrening med stor vekt på presisjon i øvelsene, korte effektive økter, og mye lek og moro.

Det er inntil 8 plasser med hund, så det er bare for alle å søke! Vi tar også observatører, dette er en flott mulighet til å lære masse og få masse tips til innlæring.

 

Pris medlemmer: 1200.-

Ikke medlemmer: 1500.-

Observatørplasser: 600.-/750.-

 

Påmelding via hjemmesiden, der er det et skjema å fylle ut! Siden det kun er 3 uker  til kurset, må dere være snare å melde på! Bekreftet plass og betalingsinfo kommer tilbake til påmeldte. Bindende påmelding! Spørsmål rettes til Gøril på e-post gobjoh2@gmail.com eller mobil 997 11 083.

[si-contact-form form=’5′]

Velkommen på kurs!!

 

 

 

Del